Skip main menu

Rekruttering af kvalificerede medarbejdere fra udlandet

Benyt Workindenmarks services og værktøjer og styrk jeres position og mulighed i rekrutteringen af de bedst kvalificerede medarbejdere

 

Workindenmark er en offentlig service til de danske virksomheder, der har brug for hjælp til at finde kvalificerede medarbejdere i udlandet. Vi hører under Beskæftigelsesministeriet og er medlem af EURES (European Employment Service). Vores kontor ligger i Odense, hvorfra vi yder landsdækkende service.

Gennem vores medlemskab af EURES har vi adgang til en fælles europæisk jobportal, med CV’er fra mere end 900.000 internationale jobsøgere.

Ved at benytte vores service, vejledning og værktøjer, når I søger efter nye medarbejdere, har I mulighed for at udvide feltet af ansøgere, samt at få adgang til en større talentmasse. 

Vi kan hjælpe og vejlede med:

  • At slå jobopslag op, så de eksponeres og synliggøres for internationale kandidater
  • At søge kandidater i EURES CV-portal

Herudover er der mulighed for at deltage i webinar om udenlandsk rekruttering, samt kontakte os for at få vejledning og information vedrørende indrejse af nye medarbejdere og EU støttemuligheder.

Ydermere hjælper vi med viden om de vigtigste aspekter, når I skal ansætte en medarbejder fra udlandet. Det kan f.eks. være, hvilke faldgruber, I skal være opmærksom på, hvor I kan finde relevant information om opholds- og arbejdstilladelse, hvor man finder information om relevante skatteregler og meget mere.

Slutteligt tilbyder vi også jeres nye, internationale medarbejder information om både praktiske og sociale forhold. Det kan blandt andet være, hvor og hvornår man skal registrere sig hos de korrekte myndigheder. Sociale forhold omhandler blandt andet, hvordan man falder til og får et godt liv i Danmark.

Hør om Mikkel Stephansens (Semco Maritime) erfaringer med at rekruttere internationalt med hjælp fra Workindenmark.

 

Brian fra Træfolk fortæller her om sin oplevelse med Workindenmark og EURES, da de søgte nye, internationale medarbejdere til deres produktion.

Relevant information

Godt at vide, når du vil ansætte internationale medarbejdere

Vi har samlet en masse relevant information, som kan være nyttig, når man gerne vil ansætte udenlandske medarbejdere.

Læs mere

Synliggør jeres stillinger internationalt

Her kan I se, hvilke mulighederne der er for at få jeres stillinger eksponeret internationalt.

Læs og lær mere

Hvordan kan vi hjælpe dig

Læs her om de muligheder, din virksomhed har for at få hjælp til rekruttering fra udlandet.

 

Tjek mulighederne

Søg efter internationale kandidater

Hvis I opretter en arbejdsgiverkonto få I direkte adgang til EURES-jobportalens mere end 900.000 jobsøgende kandidaters CV’er.

Se hvordan

Webinarer om international rekruttering

Vi afholder forskellige webinarer om rekruttering af udenlandsk arbejdskraft.

 

Find dem her

Jobmessekalender

Deltag på en jobmesse og eksponer jeres virksomhed og jeres ledige stillinger for kvalificerede internationale kandidater.

Tjek kalenderen