Skip main menu

Testimonials

Hvad siger virksomheder om samarbejdet med Workindenmark?

Theis fra Unibio deltog i en af vores online jobmesser, hvor han fandt 2 nye medarbejdere. Hør om hans erfaringer her:


Mikkel fra Semco Maritime fortæller om deres erfaring med bl.a. deltagelse på jobmesser i Europa og brugen af EURES-netværket:

 

Hør om EURES Spain, FLC, Novo Nordisk og Rambølls erfaringer her:

 

Brian fra Træfolk fortæller om deres samarbejde med Workindenmark:

 

Maria fra Sygehus Lillebælt fortæller om ansættelsesprocessen, når hun ansætter internationale medarbejdere:

 

 

Udtalelser fra virksomheder, der har samarbejdet med Workindenmark

Semco Maritime

"Workindenmark har været en afgørende partner for os i vores kontinuerlige indsats for at tiltrække velkvalificerede medarbejdere fra internationale talentpuljer. Deres ekspertise strækker sig over alle facetter af rekrutteringsprocessen, og de har altid ydet en uvurderlig sparring og vejledning i forhold til tiltrækning af udenlandske profiler. Vi ser Workindenmarks jobportal som et vigtigt redskab i vores bestræbelser på at fremme diversitet i vores arbejdsstyrke. Ved at udnytte deres omfattende netværk har vi ikke blot kunnet nå talentfulde kandidater lokalt, men også internationalt gennem den europæiske CV-portal. Vores langvarige samarbejde med Workindenmark har været yderst givtigt, og jeg vil varmt anbefale deres tjenester til enhver virksomhed, der står over for rekrutteringsudfordringer."

Mikkel Stephansen
Lead HR Business Partner, P&T and Recruitment
Semco Maritime

Dachser Nordic

"Jeg havde regnet med, at det, vi søgte, ramte ned i en meget snæver målgruppe, men det viste sig, at hvis man sender budskabet ud i de rigtige kanaler, så er der rigtig gode kandidater at finde."

Alexandra Hartung
Communications Manager Nordic
Dachser Nordic A/S

Kamstrup

"Kamstrup har i mange år samarbejdet med Workindenmark, som er en værdifuld strategisk partner i vores søgen efter internationale profiler. Workindenmark leverer både stor indsigt i det internationale kandidatmarked, relevante rekrutteringskanaler samt mange internationale topkandidater, som vi har valgt at ansætte."

Michael Stubbe
Vice President HR
Kamstrup

Hesehus

"Grunden til at vi deltager i Workindenmark's online jobmesser, er at det har virket for os. Vi har deltaget på jobmessen Make It Work in Denmark, hvor vi mødte en kandidat fra spanien, som nu er flyttet til Danmark og arbejder hos os som Senior Software Developer. Det er en god mulighed for os at deltage i disse online jobmesser, da vi her har mulighed for at møde dygtige, internationale kandidater."

Magdalena Zaremba Andersen
HR Partner
Hesehus

Work-Live-Stay

"I dag kan der være gode muligheder i at se imod Sydeuropa, for eksempel Spanien, Portugal og Grækenland.
Hvis du gerne vil rekruttere international arbejdskraft, råder jeg altid til at tage fat i Work in Denmark. De kan hjælpe med både viden og alt det praktiske, for eksempel at slå et jobopslag op, så det når ud til potentielle medarbejdere."

Tessa Salling
Projektleder
Work-Live-Stay