Skip main menu

Søg efter internationale kandidater

Opret en arbejdsgiverkonto og få direkte adgang til EURES-jobportalen med mere end 900.000 jobsøgende kandidaters CV’er

I kan søge efter CV’er, der matcher jeres krav samt gemme relevante, udsøgte kandidater, for at gøre jeres rekrutteringsproces nemmere. EURES-jobportalen gør det også muligt, at sende beskeder direkte til jobsøgere. Som arbejdsgiver kan du vælge at modtage CV’er, der matcher dine søgekriterier, direkte på mail. På den måde får du adgang til kandidater fra hele verden. Portalen er gratis at benytte.
I kan nemt lave jeres egen arbejdsgiverkonto på EURES-jobportalen ved at følge disse trin:

  1. Registrér dig som arbejdsgiver via dette link til EURES portalen (nyt vindue)
  2. Lav en personlig profil (husk, at benytte arbejdsmail)
  3. Opret eller tilknyt virksomheden med din profil
  4. Du er nu klar til at søge efter kandidater

Tips og tricks ved søgning efter kandidater på EURES-jobportalen

Angiv søgeord i “All fields”, hvis det er nødvendigt. I kan bruge termer som C++, ASP, .Net, Microsoft SQL eller lign., hvis I søger efter IT-kandidater med special på disse områder.

Under ”Occupations”, kan I klikke på de jobtitler, der matcher jeres søgning. Indtast og søg på den jobtitel, der bedst matcher den stilling, I ønsker besat. I kan tilføje flere jobtitler på én gang.

Hvis I har problemer med at finde en passende jobtitel, kan I se en liste over samtlige jobtitler og færdigheder her (nyt vindue)

I ”Skills” boksen kan I søge efter de færdigheder, en potentiel kandidat skal have. Har I svært ved at finde nogle færdigheder, kan I via ovenstående link finde en omfattende liste med færdigheder.

I venstre kolonne kan I yderligere præcisere jeres søgning med kriteriet ”Location”, der angiver kandidaternes præferencer ift. hvilke lande, de ønsker at arbejde i.

Hvis I ønsker at udvide søgningen, skal I inaktivere ”location”. Er ”location” aktiv, begrænses antallet af kandidater, da det vil sortere dem fra, der ikke har taget stilling til, i hvilke lande, de ønsker at arbejde. Benyt eventuelt boksen ”One or more of the surrounding countries” i stedet.

EURES Jobportalen tillader ikke, at man søger på nationalitet. Søg derfor på sprog i ”Skills” feltet i stedet.

Klik ”English” under ”CV Language” for at være sikker på, at du opnår et resultat med kandidater, der søger internationalt.

Her kan I se en videoguide, der fortæller, hvordan I bedst bruger EURES CV-portalen (nyt vindue)

Har I yderligere spørgsmål eller har I brug for hjælp til at finde kandidater til stillinger, det er særligt vanskeligt, at besætte, er I meget velkomne til at kontakte os